Könsbekräftande vård och könsdysfori

Reflektioner över Kerstin Unger-Saléns artikel i den vaken alternativmedia, NewsVoice

Världsberömda tarmforskare har effektivt tystats ned

Redan för 65 år sedan fanns ord som pojkflicka (jag var en av dem) och blyghet – idag benämns dessa beteenden med ord som könsdysfori och autism.

För ungefär 30 år sedan fann man hormonstörande ämnen, i form av flamskyddsmedel, i blodet på isbjörnar i Alaska. Redan då visste man att detta innebar obalans i individens hormoner – och andra signalsubstanser – som påverkade individens beteenden. I samma veva kom larmrapporterna om hur plaster påverkade hormonbalans och signalsubstanser.

Idag kommer de KONKRETA SVAREN från de världsberömda tarmforskare som, genom den tystnadskultur som råder inom vår Sjuka Vård sedan cirka 1995, effektivt tystats ned! Tarmforskarnas kunskaper har effektivt hållits nedtystade sedan de för cirka 8 år sedan släppte sin dokumentär ”Guldet i dina tarmar”, via Vetenskapens Värld.

Låt oss OMEDELBART skriva in de symptombilder på dysbios, obalans i tarmfloran, som vi, via vår sjuka vård, har lärt oss benämna med orden autism och könsdysfori, på professor Tore Midtvedts pedagogiska träd!

Dagens forskning visar att avvikande tarmflora utvecklar avvikande beteenden

Dagens beprövade erfarenhet och forskning visar att avvikande tarmflora, dysbios, bl.a. utvecklar avvikande beteenden

De övriga diagnoserna på de symptombilder, som kan bildas vid dysbios – således ångest och depression, står redan inskrivna på Midtvedts träd som badar i en jord av dysbios!

Det är lika illa med balansen vår jord som i vår tarmflora!

Våra tarmfloror har, bevisligen, blivit mer eller mindre förstörda, hamnat i obalans, på grund av de gifter och brister som vi idag tillåts att omges av.

Det är lika illa med våra obalanserade tarmfloror – som således är utarmade på vissa bakterier och enzymer – som det är med våra utarmade jordar som, istället för organisk gödning har försetts med konstgödsel som de, sedan andra världskriget, utvunnit ur bland annat rester från krigsindustrin! Idag är dessa jordar helt döda! Du hittar inte en enda daggmask i dessa jordar eftersom de är utdöda och ej bidrar med någon näring! Så, inse att dagens icke ekologiska föda är enormt näringsfattig, vilket medverkar till att bakterier i vår tarmflora dör ut, vilket i sin tur, påverkar balansen i tarmflora och nervsystem negativt – vilket i sin tur påverkar barnets utveckling av hjärnan negativt. Utan näring blir vi väldigt sårbara – och det är läkemedelsindustrin VÄLDIGT medvetna om. De tjänar ENORMA pengar på den kunskapen!

Gör vi ingenting åt detta vansinne så dör våra jordar, och våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn ut!

Stopphormoner är lika vansinnigt som att ge en alkoholist mer sprit! 

Att ge stopphormoner till ett barn som bor i en obalanserad kropp på grund av gifter och brister är lika vansinnigt som att ge en alkoholist mer alkohol! Vi vuxna måste ta vårt ansvar och balansera om våra barn, och våra jordar!

Det tar MINST sex år att balansera upp en utarmad jord – det tar tre veckor till sju år att balansera upp ett obalanserat barn! I det akuta skedet kan man möjligen få en kick att fortsätta åt rätt håll, in i den kropp man är född i, således den kvinnokropp (eller manskropp) barnet är född med, genom att få tillskott med hjälp av kvinnliga könshormoner. Det måste dock utrönas först!

I backspegeln, från pojkflicka till flickflicka

För mig var det troligen min dåliga andedräkt som hjälpte mig – eftersom vacciner troligen bryter ned de enzymer som ska bryta ned proteinerna i mjölk, och mjöl! INGET av det visste jag då. Det var min andedräkt som visade mig vägen mot ett friskare liv, något jag konstaterat ungefär 55 år senare, i backspegeln med hjälp av de kunskaper jag erhållit via DAN-läkare (Defeat Autism Now) för cirka 25-30 år sedan och de världsberömda tarmforskare jag berättat om tidigare i den här reflektionen över Unger-Saléns debattartikel!

 

Jag fortsätter bemötandet av hennes artikel om två eller tre dagar!

 

Gott Nytt År, så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.