Forskarna varnade för svårt sjuka barn – sjukvården lyssnade inte!

Trettiotal barn med livshotande inflammation

Tarmforskare varnade för katastrofen som var på väg för över ett år sedan!

Redan förra hösten varnade tarmforskarna för den katastrof som var på väg! Det varande för en katastrof som framförallt skulle komma att drabba våra barn och unga som nu bär på de svagaste tarmflororna, inklusive immunförsvar, än någon av våra tidigare generationer av barn och unga någonsin har lidit av! MEN de ansvariga inom vår sjukvård lyssnade, som vanligt, inte på dessa forskares kunskaper! NU står vi redan där!

Redan 20191129 gick forskare ut, via dokumentären ”Guldet i dina tarmar” och varnade oss

… för att vi skulle få de sjukaste barnen någonsin …

 

 

 

 

Vi vanliga medborgare fick dessa forskares varnande ord om att vår utarmade tarmflora, vårt kraftigt försämrade immunförsvar, nu är i ett katastrofalt läge, genom dokumentären ”Guldet i dina tarmar” som sändes via Vetenskapens värld redan förra hösten! OBS! Dokumentären går endast att se i tio dagar till!

Äldrematen, likt barnens kost, är idag en skandal!

Redan 2017 gick professor Yngve Gustafsson ut och varnade för den katastrofalt dåliga kost våra äldre idag tilldelas via vård och omsorg!

Likt de varningens ord som kom från professor Yngve Gustafsson, om att våra äldres immunförsvar är försvagat på grund av bland annat den näringsfattiga kost som våra äldre i dag får på sina boende, gick även Folkhälsomyndigheten ut med varningens ord om att vi måste skydda våra äldre eftersom de har ett så lågt immunförsvar! MEN inget gjordes av det som måste göras för att öka immunförsvaret – se nedan om kost med kosttillskott!

Våra barn och unga behöver, liksom våra äldre, bättre kost och näring

De är i behov av en näringsrikare, ekologisk och artegen föda tillsammans med de kosttillskott som snabbt balanserar upp immunförsvaret.

Således är varken våra barn och unga eller våra äldre inte alls i behov av några mjöl-, mjölk- och sockerprodukter OM deras tarmflora och immunförsvar ska gynnas för att vi ska kunna ge dem möjligheter komma i balans och stärkas. Kontentan blir att vi måste ta bort ALL processad, således industriellt framställd kost.

Idag får våra barn och unga samt äldre en katastrofalt dålig kost – när vi kan erkänna det då har vi tagit första steget mot en bättre hälsa!

Våra barn och äldre är bland annat i behov av att boosta sitt immunförsvar med hjälp av bland annat betydligt högre doser av D-vitamin, om minst 5000 IE, än vad Livsmedelsverket rekommenderar i form av 400 IE (de sitter på gamla kunskaper och har ej uppdaterat sig ännu) D-vitamin, C-vitamin, zink, magnesium, tarmbakterier, omega-3, äta mer av en del kost, kost som stärker immunförsvaret, kost som häver inflammation, möjligen lite malariamedicin mm. för att få möjligheter stå emot och tillfriskna!

Totalt missvisande test missleder oss, och skrämmer upp, oss!

Mitt upp i allt detta elände, som våra ansvariga inom vår skattebetalda hälso- och sjukvård med största sannolikhet kan anklagas för att stå bakom, så bör vi även bli medvetna om att det test de nu använder sig av är totalt missvisande – jag tror inte att det har förändrats nämnvärt, till ett säkrare test, sedan detta uppdagades. Tror du?

Vi vill ju inte att de ska fortsätta med att många äldre, eller barn, dör i onödan på grund av felaktig bedömning och/eller behandling!

Rädslan ska, med största sannolikhet, få oss att tacka ja till vaccinet

Tråkigt nog är det med största sannolikhet det som är meningen, att skrämma upp oss så pass mycket att vi tar vaccinet utan att blinka – hur obeprövat det än är! Att försöka lyfta fram sanningen bakom vaccinationerna riskerar leda den som gör det in i döden …

Sanningen kommer inte ens fram via våra media om de skyldiga blir fällda (lättast att lyssna till videon)!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.