Natural Cures Not Medicine: You won’t believe what New York City just decided to mandate for ALL children

Av alla giftiga tungmetaller, är kvicksilver den mest förödande för vårt nervsystem, inklusive hjärnan. Ingen erkänd forskare skulle någonsin hävda att kvicksilver är säkert att injicera, oavsett dos, i ett barn och det har aldrig etablerats någon ”säker” nivå av kvicksilver i blod av den enkla anledningen att det finns inte någon säker nivå.

Men New York Board of Health har nu beslutat att alla barn i New York måste injiceras med en förödande dos av giftigt kvicksilver, något som ingår som en del i deras något vridna hälsoförebyggande åtgärder. Influensa vaccin innehåller, naturligtvis, fortfarande den tunga metallen som kallas kvicksilver, men i stort sett ljuger, helt uppenbart, hela det medicinska etablissemanget för allmänheten och menar – helt rakryggade, utan att tveka en enda sekund – att ”allt kvicksilver har tagits bort från vacciner.” Det är en lömsk lögn… och risken är överhängande att detta även har drabbat Sverige och det är våra barns som utsätts för risken att bli sjuka, nervskadade, av kvicksilver i vacciner … kvicksilver som förstör våra barns nervsystem, vilket avspeglar sig i känsliga barns och ungas beteenden …

Nästan alla influensa vacciner innehåller fortfarande giftigt kvicksilver

Natural Cures Not Medicine: You won’t believe what New York City just decided to mandate for ALL children.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.